Vedeli ste, že tvarohový koláč vznikol už v starovekom Grécku? Historici tvrdia, že bol podávaný športovcom už počas prvých olympijských hier. Syrový koláč bol však spomenutý už zmienkach okolo 200 rokov pred Kristom.
Rimania šíria tvarohový koláč z Grécka po celej Európe. Jeho variácie chutí si ľudia jednoducho zamilovali.
Moderná gastronómia hľadá často inšpiráciu v obľúbených delikatesách. Ak kvalitný recept prepojíme s kvalitnými ingredienciami, môžeme dosiahnuť skvelé jedlo a dezerty. Ľudia majú radi kvalitu, a rovnako výroba cheesecake musí zodpovedať moderným trendom a cheesecake musí byť vyrobený z tých najlepších surovín
Možno existuje viac najlepších receptov na výrobu cheesecake, avšak len kvalitné ingrediencie, skúsenosť a láska vytvoria famózny cheesecake.
Hlavnou podstatou receptu je skvelá kôrka s krehkým obsahom, smotanový syr a cukrárenská náplň. Poleva sa môže líšiť od osobných preferencií. Môže byť tradičná čokoládová, browncheese, alebo si vychutnajte kokosový s maracuja náplňou, rafaelo, či bounty cheesecake.
Ak milujete cheesecake, môžete si vybrať cheesecake z bratislavskej manufaktúry Sweettart. Kúzelné miesto, kde sa tvoria tie najutešenejšie chute vašich obľúbených koláčikov, ktoré si môžete vychutnať so svojou rodinou, priateľkami, alebo len tak urobiť radosť sebe.
Sweettart si rýchlo získal svoje miesto na výslní „cheesecakových hviezd“. Ľudia tú chuť proste milujú a preto si táto manufaktúra rýchlo získala svojich verných zákazníkov. Okrem tradičných chutí vás vždy čakajú nové inšpirácie. Samozrejmosťou sú vždy kvalitné suroviny, bezlaktózové a bezlepkové cheesecake.
Ak plánujete oslavu, určite makrónky (mňam) a určite si obľúbite mini-koláčiky tartaletky.
Manufaktúra Sweettart.sk je miesto, kde si na svoje prídu vaše vyberavé chute.